You are exactly where you need to be.

OVER JACKS RESTAURANT

Wij zijn te vinden in het centrum van Klundert. Het restaurant heeft een mooie locatie met terras en een geheel nieuw interieur. Het restaurant kenmerkt zich door zijn unieke concept en brede kaart, waarbij wij iedereen een culinaire en gezellig tijd kunnen bieden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met de beste slagers, vishandels en patissiers uit de regio. Waar het mogelijk is werken wij zoveel mogelijk samen met andere ondernemers uit Klundert.

Voor de bereiding van ons verse vlees hebben wij een Josper Houtskooloven© in onze keuken staan, hierdoor krijgt elk stuk vlees een unieke smaak.

JOSPER

Josper bestaat al sinds 1969 en staat bekend om zijn meestergrills. De Josper zorgt voor een perfecte smaak, iedere keer weer.

OORSPRONG JACKS RESTAURANT

De naam Jacks Restaurant is een ode aan de eerste golfer in de bloedlijn van de familie Kuijsters, Jack Kuijsters. ´Jack´ is de wijlen grootvader van Jordy Kuijsters.

Jacks Restaurant is niet het eerste restaurant van de familie Kuijsters. In 1988 heeft Henk Kuijsters (vader van Jordy Kuijsters) in Dordrecht golfbaan Crayestein opgericht. Henk is samen met Jordy op het idee gekomen om een restaurant op de golfbaan te beginnen. Dit om de service naar de leden van de club te verhogen en het restaurant open te stellen voor gasten buiten de golfbaan. Na de jarenlange ervaring die opgedaan is in Dordrecht, deed de kans zich voor om in 2022 deze ervaring uit te breiden naar een nieuw restaurant in Klundert. In dit vernieuwde concept gaan wij dus verder en willen wij de aandacht en de zorg voor ons product, gasten en onze medewerkers nog verder uitrollen.